Adres & Openingstijden

Villa Lago ligt naast de Westfield Mall of the Netherlands (Leidsenhage). Het ruime terras kijkt uit over de prachtige vijver van het Zijdepark. Een heerlijke plek voor een ontbijt, lunch of diner, of om te genieten van een kop koffie of drankje.

MenukaartReserveren

Restaurant Villa Lago

Weigelia 36
2262 AB Leidschendam
Openingstijden
Maandag 10:00 – 22:00
Dinsdag 10:00 – 22:00
Woensdag 10:00 – 22:00
Donderdag 10:00 – 22:00
Vrijdag 10:00 – 22:00
Zaterdag 10:00 – 22:00
Zondag 10:00 – 22:00

Aangepaste tijden

Vragen?

Niet verwijderen, wordt niet getoond
Allergieën en voedselintolerantie

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie en hebben uitgebreide informatie over alle allergenen in onze gerechten. Informeer onze medewerkers als je een voedselallergie hebt. Wij helpen je dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren contant geld (Euro’s), pinpas (V Pay, Maestro), credit card (Visa Card, Master Card) en natuurlijk onze eigen cadeaubonnen.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner geef dan een cadeaubon. Ze zijn verkrijgbaar vanaf tien euro en af te halen in de zaak.

Groepen en gezelschappen

Ons restaurant kan groepen tot maximaal 80 personen herbergen. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij groepsarrangementen aan. Voor grote groepen en bij bijzondere wensen raden wij u aan enkele dagen vooraf te reserveren.

Huisdieren

Huisdieren zijn in ons restaurant toegestaan. 

Openbaar vervoer

Ons restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Parkeergelegenheid

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Villa Lago, een aantal suggesties:

 

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht, wel verstandig. Zeker als u tussen 17:00 en 20:00 uur of met meer dan vier personen wilt komen eten. U kunt hier online reserveren.

Rolstoeltoegankelijk

Ons restaurant is toegankelijk met een rolstoel, maar er is helaas geen mindervalidentoilet.

Terras

Villa Lago heeft een groot terras dat uitkijkt over de vijver van het Zijdepark. Bij minder mooi weer wordt het terras overdekt en verwarmd.

Gratis WiFi

Gasten van Villa Lago kunnen gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk