Over Villa Lago

Wanneer u aan komt lopen, laat u de drukte van de stad en het winkelcentrum achter u en betreedt u een bijzonder gebouw. U ervaart licht, ruimte en de natuur dichtbij. Een heerlijke plek om te verblijven en u te laten verwennen. Waarmee? Wat u wilt: van ontbijt tot diner en van koffie tot champagne.

MenukaartReserveren

Onze gasten

Van jong tot oud, in een kostuum of strandjurk, met een kleine of grote beurs. Iedereen is welkom. Een greep uit de reviews van onze gasten:

Gewoon goede koffie. En een gezellige plek om even rustig te zitten. Geweldige bediening! Goed toeven hier. Terras aan het water met tot laat de zon. Heerlijk gebak! Goed, en lekker gegeten, voor een goede prijs. Prima prijs/kwaliteit. Fijne locatie met overdekt verwarmd terras. Heerlijk gegeten. De pasta quatro formagi en Ossobuco waren super! Echt héérlijk zitten langs het water in het zonnetje en ook nog is héérlijk eten… Geweldig plekje om lekker te lunchen. Kwaliteit is goed, prijs is prima en het personeel is vriendelijk. Een genot iedere keer weer. 

Restaurant Villa Lago in Leidschendam
Terras van Restaurant-Bar-Terras Villa Lago in Leidschendam

Ontdek Leidschendam

Villa Lago ligt naast het grootste winkelcentrum van Nederland; de Westfield Mall of the Netherlands (voorheen Leidsenhage). Iedereen die van winkelen houdt kan daar zijn hart ophalen.

Leidschendam is rijk aan recreatieve en toeristische voorzieningen. Zo zijn er een aantal musea die de moeite waard zijn. Wij zijn fan van het Louwman Museum met een prachtige collectie automobielen. Ook leuk om te bekijken is de Molendriegang en Houtzaagmolen de Salamander. Daarnaast heeft Leidschendam veel groen en water in recreatiegebied Vlietland en Duin Horst en Weide.

Er valt veel te bekijken in Leidschendam en Den Haag en dat kunt u uitstekend combineren met een lunch, diner of borrel bij Villa Lago.